Eten & drinken

Uiteraard kan er op stadsstrand Het Zomerkwartier ook (goed!) worden gegeten en gedronken. Met wisselende horeca (en kaart) en een vaste bar, kom je op je stranddag niets te kort. En help je bovendien meteen mee om Het Zomerkwartier te financieren.

Alvast een tipje van de sluier:

Barbecue-donderdag

Ook deze zomer opent Het Zomerkwartier wekelijks met de vertrouwde Barbecue-Donderdag. Bring your own Burger! Of zalmpje, speklap of vegaburger. Op Het Zomerkwartier staan de bbq’s klaar en gloeien de kooltjes. Hoef je ‘m alleen nog maar te bakken. Stokbrood, salade en je biertje voor erbij koop je voor een zacht prijsje op het strand. Lekker!

Stranddansen&eten op vrijdag

Op vrijdag eet je bij Het Zomerkwartier in stijl! Een goede portie stranddansen, met de perfect bijpassende maaltjes en drankjes. Check het programma en schuif vooral lekker aan. Iedere vrijdag: stranddansen, -eten en -drinken bij Het Zomerkwartier.

Weekend

Op zaterdag en zondag vind je bij Het Zomerkwartier een wisselend menu, afgestemd op de geplande activiteiten. In ieder geval zal er steeds volop lekkers te verkrijgen zijn! Check het programma voor de weekend-activiteiten.

Drankensysteem

Om de afvalberg zo klein mogelijk te houden werkt het Zomerkwartier met statiegeld op de bekers. Per beker betaal je 1 muntje statiegeld. Lever je de beker weer in: krijg je het muntje weer terug!